grange view

Winner – AT Awards – Alan King Award – 2019

The clients brief was to create a contemporary private dwelling.

The property was built in a former private garden + forms the continuation of a victorian streetscape, taking the gables emphasis of the adjoining buildings in a contemporary style.
A simple natural pallete of materials aers the building into its surroundings

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: